Mobilna rješenja

Dobrodošli na našu web stranicu posvećenu mobilnim rješenjima za Android platformu! Ako tražite inovativan način kako olakšati i ubrzati rad vašem osoblju, na pravom ste mjestu.

Naša mobilna rješenja omogućuju jednostavno kreiranje narudžbi na mobilnim uređajima koji se automatski šalju na pisače i/ili monitore u šank, kuhinju, grill, pizzeriju ili ostala radna mjesta koje vi definirate. To znači da vaši zaposlenici mogu primati narudžbe i pratiti napredak pripreme hrane i pića bez nepotrebnog kretanja po prostoru.

Uz to, naša mobilna rješenja omogućuju i naplatu te izdavanje računa za stolom. Na mobilnom uređaju moguće je naplatu obaviti karticom, mobitelom, pametnim satom ili na bilo koji drugi način koji odgovara vašim potrebama. To znači da vaši gosti ne moraju čekati na račun ili odlaziti do blagajne kako bi obavili plaćanje.

Ali to nije sve! Naša mobilna rješenja također uključuju rješenja za bookere izleta, rezervaciju i naplatu karata te još mnogo toga. Sve ove mogućnosti na jednom mjestu čine naša mobilna rješenja atraktivno i učinkovito sredstvo za vaš posao. Od jednostavnog kreiranja narudžbi do brze i sigurne naplate, naša mobilna rješenja su dizajnirana da vam pomognu ubrzati rad i pružiti bolju uslugu vašim gostima.

Mobilne narudžbe

Naša mobilna rješenja omogućuju jednostavno kreiranje narudžbi na mobilnim uređajima

Rezervacije i naplate karata

Naša mobilna rješenja omogućuju jednostavno kreiranje narudžbi na mobilnim uređajima.

Mini mobilna blagajna (na vašem telefonu)

Naša mobilna rješenja omogućuju jednostavno kreiranje narudžbi na mobilnim uređajima

Nadzor blagajne u realnom vremenu

Naša mobilna rješenja omogućuju jednostavno kreiranje narudžbi na mobilnim uređajima

Ako tražite sofisticirana i pouzdana programska rješenja za vašu tvrtku, kontaktirajte nas i saznajte kako naša desktop programska rješenja mogu unaprijediti vaše poslovanje. Veselimo se suradnji s vama!