Programska rješenja

Ako tražite sofisticirane, pouzdane i jednostavne programe za vašu tvrtku, na pravom ste mjestu.

Naši programi za restorane, caffe barove, trgovine, hotele i uljare su idealni za vaše poslovanje, bez obzira na veličinu vaše tvrtke ili specifične potrebe. Također vode evidenciju o ulazu, izlazu, karticama i skladištu, te vam omogućavaju jednostavno praćenje vaših poslovnih aktivnosti.

Između ostalog, izrađuju račune i vrše fiskalizaciju računa kako bi se osiguralo da vaše poslovanje uvijek ostaje u skladu s važećim propisima. Osim toga, naši programi pružaju razne mogućnosti naplate, uključujući integraciju s EFT sustavima, kako bi se izbjegle greške i ubrzao proces naplate.

Sigurnost i kvaliteta

Kako bismo zaštitili vaše podatke, naši programi automatski izrađuju backup podataka, što znači da se ne morate brinuti o gubitku podataka u slučaju neočekivanih problema. Također, naši programi nude i mogućnost izrade statističkih podataka i analiza poslovanja, što vam omogućuje da pratite performanse vaše tvrtke i prilagođavate svoje poslovne strategije kako bi se postigla najbolja moguća rješenja.
Naša desktop programska rješenja također su dizajnirana kako bi se jednostavno integrirala s drugim softverskim rješenjima, kao što su naša mobilna i hardverska rješenja, kako bi se osiguralo glatko i učinkovito poslovanje vaše tvrtke.

Ako tražite sofisticirana i pouzdana programska rješenja za vašu tvrtku, kontaktirajte nas i saznajte kako naša desktop programska rješenja mogu unaprijediti vaše poslovanje. Veselimo se suradnji s vama! .

Programska rješenja

Izdvojeno iz naše ponude...

Restorani

Vašoj tvrtki nudimo programska rješenja prilagođena svim vrstama poslovanja - od malih obiteljskih restorana do velikih objekata sa odvojenim segmentima poslovanja. Naša ponuda uključuje širok izbor grupa pisača, kuhinjskih TV sustava za narudžbu, mogućnost separacije grupa narudžbi, integraciju sa EFT sustavom naplate te hotelskim sustavima PoPsy Recepcije, Rentlio i drugima. Naša rješenja pružaju potrebnu fleksibilnost kako bi se osiguralo jednostavno upravljanje svakodnevnim operacijama, što će Vašem poslovanju donijeti dodatnu vrijednost.

Caffe barovi

Naša tvrtka nudi specijalizirana programska rješenja za Caffe Barove koja uključuju mogućnost mobilnog naručivanja i direktne naplate preko Vaših mobilnih uređaja. Naša rješenja su jednostavna za upotrebu i pružaju pouzdanu i sigurnu platformu za naplatu koja će olakšati poslovanje Vašeg Caffe Bara. Također, naša rješenja su fleksibilna i prilagodljiva Vašim specifičnim zahtjevima kako bi se osiguralo da Vaše poslovanje bude učinkovito i uspješno.

Trgovine

Nudimo rješenja prilagođena potrebama malih i srednjih trgovina, uključujući i sustave sa mobilnom prodajom (trgovačkih putnika). Naša ponuda uključuje integraciju sa knjigovodstvenim programima, kako bi Vaše poslovanje bilo učinkovito i jednostavno za upravljanje. Naša rješenja su pouzdana i fleksibilna te Vam omogućuju optimalno upravljanje Vašim poslovnim procesima, što će pomoći u ostvarivanju poslovnih ciljeva.

Hoteli

Naša tvrtka nudi hotelska rješenja PoPsy Recepcije koja su posebno prilagođena za male i srednje hotele. Naša ponuda uključuje integraciju sa PHOBS sustavima, što Vam omogućuje optimalnu upravu Vašeg poslovanja. Također, nudimo integraciju s očitavanjem podataka prijave gosta preko android/IOS sustava kako bi se osigurala jednostavnost i učinkovitost prijave gosta. Naša rješenja su pouzdana, pružaju vrhunsku funkcionalnost i fleksibilnost te su prilagodljiva Vašim specifičnim potrebama. Tako će Vaš hotel biti u mogućnosti pružiti vrhunsku uslugu svojim gostima.

Uljare

Naša tvrtka nudi specijalizirano programsko rješenje za sustav uljara koje obuhvaća zaprimanje kartona, obradu maslina i proizvodnju maslinovog ulja te izdavanje računa. Također, nudimo integraciju sa EFT sustavima kako bismo omogućili olakšanu kartičnu naplatu. Naša rješenja su jednostavna za upotrebu, pouzdana i fleksibilna, što će Vam pomoći u optimiziranju poslovnih procesa i ostvarivanju uspjeha u Vašem poslovanju.

Skladišta

Naša tvrtka nudi programska rješenja koja su integrirana sa trgovinom i ugostiteljstvom i omogućuju istovremeno praćenje većeg broja skladišta, prijenos između skladišta i registraciju prodaje. Naša rješenja su pouzdana, fleksibilna i jednostavna za korištenje, te Vam omogućuju učinkovito upravljanje svim poslovnim procesima. Osim toga, naša rješenja pružaju mogućnost praćenja zaliha u stvarnom vremenu, što Vam pomaže u planiranju nabave i prodaje te smanjenju gubitaka. S našim rješenjima, Vaša trgovina ili ugostiteljski objekt će biti učinkovitiji i uspješniji.